Кисло-солодкий соус з порічок

Кисло-солодкий соус з порічок

Нам знадобиться:

  • порічки – 200 г
  • кукурудзяне борошно – 1 ч.л.
  • винний оцет – 1 ч.л.
  • цибуля шалот – 2 шт.
  • корінь імбиру – 15 г
  • вода – 6 ст.л.

Спосіб приготування:

Корінь імбиру тремо на мілкій тертці, а цибулю нарізаємо дрібними кубиками.

В каструлю викладаємо половину порічок та імбир з цибулею. Додаємо 4 ложки води.

Доводимо суміш до кипіння і кип’ятимо декілька хвилин, періодично помішуючи.

Подрібнюємо суміш за допомогою блендера.

Борошно змішуємо з водою, що залишилась і невеликою кількістю соусу. Ретельно перемішуємо і виливаємо до соусу, постійно помішуючи. Після цього додаємо оцет і половину ягід, що залишились. Варимо декілька хвилин.

Кисло-солодкий соус з порічок готовий! Ідеально підходить до м’ясних страв.

Рецепт соусу з порічок

Смачного 😉

0 коментарів до “Кисло-солодкий соус з порічокДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *