Нам знадобиться:
- курячі бедра (філе) – 500 г
- гарбуз – 500 г
- спеції для курки – 1 ч.л.
- рукав для запікання
Спосіб приготування:
Гарбуз почистити і нарізати великими кубиками.

Курячі бедра (філе) теж нарізати крупно.

Покласти філе і гарбуз в рукав для запікання.
Додати спеції для курки.

Закріпити пакет затискачем в 6-8 см від краю пакета.

Уникаючи різких рухів акуратно розподілити суміш всередині рукава для запікання. Запікати при 200 °С протягом 40 хвилин (не використовувати режим «гриль» і не допускати зіткнення рукава з нагрівальними елементами).

Печений гарбуз з куркою готовий.

Смачного 😉

0 коментарів до “Печений гарбуз з куркою”Додати →