Суп Харчо

Нам знадобиться:

  • яловичина – 250 г
  • рис – 1/2 скл.
  • грецькі горіхи – 1/3 склянки
  • петрушка, кріп – пучок
  • часник – 2-3 зуб.
  • спеції: хмелі-сунелі, сіль, перець – за смаком
  • соус ткемалі – 1 ст. л.

Спосіб приготування:

У 2 л холодної води опустити м’ясо, довести до кипіння і варити на слабкому вогні 1,5-2 години. За півгодини до готовності додати в бульйон 5 горошин чорного перцю, 3 горошини духмяного перцю, 3 лаврових листки.

У киплячий бульйон додати соус ткемалі. Після цього всипати рис і варити 10-15 хвилин.

Поки вариться рис, обсмажити на сухій розігрітій сковороді очищені волоські горіхи, а потім подрібнити їх.
Також подрібнити часник.

За 5 хвилин до готовності додати спеції, подрібнені горіхи та часник.

Посипати дрібно нарізаною зеленню і зняти з вогню.

Рецепт супу Харчо

Смачного 😉

0 коментарів до “Суп ХарчоДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *