французька гірчиця

Французька гірчиця

Нам знадобиться:

  • зерна гірчиці – 160 г
  • суха гірчиця – 2 ст. л.
  • кип’ячена вода – 1/2 скл.
  • оцет – 1/4 скл.
  • апельсиновий сік – 1/4 скл.
  • сіль – 1/4 ч. л.

Спосіб приготування:

Розітріть зерна гірчиці в ступці або кавомолці. Додайте суху гірчицю, сіль, оцет і апельсиновий сік.

Влийте пів склянки води і перемішайте. Накрийте харчової плівкою і залиште для набухання на 2-4 години.

Для ароматизації за бажанням можна додати цедру лимона і 1 ч. л. сухого кропу. Змішайте в блендері до пюреподібного стану. Перекладіть в банку і зберігайте в холодильнику.

Французька гірчиця готова!

рецепт французької гірчиці

Смачного 😉

0 коментарів до “Французька гірчицяДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *