Нам знадобиться:
- вершкове масло – 4 ст. л.
- часник – 3 зубчики
- вершковий сир – 220 г.
- молоко – 1 склянка
- сир пармезан – 85 г.
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Розтопіть масло на середньому вогні. Додайте подрібнений часник і готуйте протягом 2 хвилин, помішуючи.

Додайте вершковий сир, помішуючи вінчиком до однорідної маси.

Влийте молоко, продовжуючи збивати до однорідності. Потім додайте тертий пармезан.

Приправте сіллю і перцем та зніміть з плити, коли соус досягне бажаної консистенції.

Часниковий соус “Альфредо” готовий.

Смачного 😉

0 коментарів до “Часниковий соус “Альфредо””Додати →