Часто після приготування страв, які містять в собі велику кількість жовтків (великодні паски, домашній майонез, заварний крем, морозиво), у нас виникає питання, як використати білки.
Ми підібрали для вас рецепти з яєчними білками, які неодмінно вам сподобаються.
Для того щоб переглянути рецепт просто натисніть на картинку чи назву страви.
Торти з безе
Легкі, повітряні торти з безе завжди викликають захват. При цьому варто врахувати всі тонкощі приготування, температура випікання не повинна бути занадто високою (тоді безе потемніє, але не пропечеться в середині), але й не надто низькою, адже тоді процес приготування розтягнеться на дуже довгий час. Всі нюанси приготування є у наших покрокових рецептах з фото.
Торт-безе “Павлова”
Торт “Політ”
Київський торт
Торт “Снікерс”
Бісквіт на білках
Бісквіт на білках виходить дуже ніжний, пухкий і білосніжний. Такий бісквіт може стати основою для дуже красивого і витонченого торта “Рафаелло”, який стане справжньою окрасою святкового столу.
Торт “Рафаелло”
Бісквітний пиріг з малиною
Випічка на білках
Також на яєчних білках можна приготувати чудовий кекс або пиріг.
Кекс на білках
Апельсиново-мигдальний пиріг
Білковий крем
Білковий крем можна використати для тарталеток, оформлення торта, наповнення трубочок і багатьох інших солодощів. Також білковий крем чудово поєднується з фруктами, ягодами, лимонним курдом.
Трубочки з білковим кремом
Десерти на білках
Торт “Пташине молоко” зі смородиною
Ягідне морозиво
Merveilleux
Французькі безе з черешнею та шоколадом
Смачного 😉
0 коментарів до “Що приготувати з яєчних білків”Додати →