Нам знадобиться:
- креветки – 400 г.
- цибуля червона – 1/2 шт.
- оливки – 100 г.
- помідори – 2 шт.
- перець Халапеньо – 1 шт.
- авокадо – 1 шт.
- лимон – 1/2 шт.
- сіль, зелень за смаком
Спосіб приготування:
Відваріть креветки в киплячій підсоленій воді протягом 2-3 хвилин. Щоб вони були більш соковитими, залиште їх у воді на 10 хв. Охолодіть, очистіть і поріжте на дрібні шматочки. Порізані креветки киньте у велику миску.

Цибулю наріжте дрібними кубиками та киньте у миску з креветками.

Оливки вибирайте по своєму смаку – чорні або зелені. Їх також подрібніть.

Помідори та авокадо нарізайте невеличкими кубиками, а перець халапеньо маленькими пластинками.

Вичавіть сік половини лимона, злегка посоліть. Акуратно перемішайте.

Можете прикрасити страву зеленню. Салат з креветками “де Камарон” готовий!

Смачного 😉

0 коментарів до “Салат з креветками “де Камарон””Додати →