Салат “Гранатове серце”

Салат “Гранатове серце”

Нам знадобиться:

  • куряче філе – 2 шт.
  • волоські горіхи – 80 г
  • сир – 170 г
  • буряк (за бажанням) – 1 шт.
  • гранат – 1 шт.
  • куряче яйце – 5 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • майонез – 250 г

Спосіб приготування:

Куряче філе відварюємо в підсоленій воді до готовності і нарізаємо дрібними кубиками. Цибулю нарізати півкільцями або кубиками і обсмажити на олії.

Яйця зварити вкруту і натерти на крупній тертці. Сир також натерти на крупній тертці.

Буряк відварити до готовності, очистити і натерти на крупній тертці. Гранат розібрати на зерна, волоські горіхи подрібнити ножем. Тепер викладаємо салат шарами у вигляді серця (використовуючи форму у вигляді серця), зрідка посипаючи сіллю і чорним перцем:
– 1 шар – куряче філе;
– 2 шар – обсмажена цибулю, змащуємо або поливаємо майонезом;
– 3 шар – яйця, трохи солимо.

– 4 шар – сир, трохи майонезу;
– 5 шар – волоські горіхи;
– 6 шар – буряк; майонез;
– 7 шар – зерна граната.

Салат “Гранатове серце” готовий.

рецепт Салату "Гранатове серце"

Смачного 😉

0 коментарів до “Салат “Гранатове серце”Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *