Нам знадобиться:
- курка – 700 г
- сочевиця – 100 г
- картопля – 300 г
- морква – 70 г
- цибуля – 70 г
- олія – для обсмажування
- спеції – за смаком
Спосіб приготування:
Курку промити, розрізати на шматочки. Покласти в холодну воду (приблизно 2-2,5 л), варити до готовності (приблизно 1 год), вийняти з бульйону.
Цибулю дрібно нарізати. Моркву натерти на крупній тертці. Картоплю почистити і нарізати кубиками.
На олії підсмажити цибулю, потім додати моркву і теж обсмажити.
В курячий бульйон додати картоплю. Коли картопля закипить, додати промиту сочевицю, посолити, поперчити. Варити 5 хвилин.
Додати цибулю, моркву, спеції і варити ще 5 хвилин.
При подачі супу, покласти у миску кусочки курки.
Смачного 😉
0 коментарів до “Суп з сочевицею”Додати →