Суп з сочевицею

Нам знадобиться:

  • курка – 700 г
  • сочевиця – 100 г
  • картопля – 300 г
  • морква – 70 г
  • цибуля – 70 г
  • олія – для обсмажування
  • спеції – за смаком

Спосіб приготування:

Курку промити, розрізати на шматочки. Покласти в холодну воду (приблизно 2-2,5 л), варити до готовності (приблизно 1 год), вийняти з бульйону.

Цибулю дрібно нарізати. Моркву натерти на крупній тертці. Картоплю почистити і нарізати кубиками.

На олії підсмажити цибулю, потім додати моркву і теж обсмажити.

В курячий бульйон додати картоплю. Коли картопля закипить, додати промиту сочевицю, посолити, поперчити. Варити 5 хвилин.

Додати цибулю, моркву, спеції і варити ще 5 хвилин.

При подачі супу, покласти у миску кусочки курки.

Смачного 😉

0 коментарів до “Суп з сочевицеюДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *