Пікантний гарбузово-сочевичний суп

Нам знадобиться:

  • гарбуз – 500 г
  • сочевиця (помаранчева) – 150 г
  • оливкова олія – 2 ст.л.
  • орегано – 1 ч.л.
  • цибуля – 1 шт.
  • чилі – 1/4 шт.
  • каррі – за смаком
  • відварені креветки – для презентації

Спосіб приготування:

Гарбуз почистити і нарізати кубиками.
Вилити в сковороду 1 столову ложку оливкової олії, викласти гарбуз, присипати орегано і смажити до готовності.

Окремо на 1 столовій ложці оливкової олії обсмажити до м’якості цибулю, часник і чилі. Додати каррі і смажити ще 1 хвилину.

Всипати сочевицю, 2/3 обсмаженої гарбуза (решту гарбуза залишити для подачі). Влити 1-1,5 л води (або бульйону), довести до кипіння, посолити і варити 10-15 хвилин.

Готовий суп пробити блендером до однорідності.

Подавати з шматочками обсмаженого гарбуза і вареними креветками.

рецепт супу з гарбуза і сочевиці

Смачного 😉

0 коментарів до “Пікантний гарбузово-сочевичний супДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *