Нам знадобиться:
- молоко – 200 мл
- дріжджі (сухі) – 11 г
- цукор – 2 ст.л.
- гарбузове пюре – 150 г + 3 ст.л.
- сіль – 1 щіпка
- олія – 50 мл.
- борошно – 450 г
- тростинний цукор – 100 г
- вершкове масло – 100 г
- кориця – 2 ч.л.
- імбир – 1 щіпка
- апельсин (сік) – 1/2 шт.
- цукрова пудра – 100 г
Спосіб приготування:
У теплому молоці розвести сухі дріжджі, додати цукор, сіль, олію і гарбузове пюре (150 г). Перемішати.

Додати просіяне борошно і замісити м’яке еластичне тісто. Викласти в миску, накрити харчовою плівкою і прибрати в тепле місце на 1 годину.

Тісто, що підійшло добре пом’яти і розкачати в прямокутний пласт.

Змастити рівним шаром начинкою (змішати м’яке вершкове масло, цукор тростинний, корицю та імбир).

Скрутити щільно в рулет і нарізати на шматочки.

Підготовлені заготовки викласти в форму на невеликій відстані. Прибрати в тепле місце на 30 хвилин.

Коли булочки підійдуть, випікати при 190 градусах 30 хвилин.

Приготувати глазур: змішати сік половини апельсина, гарбузове пюре і цукрову пудру.

Вийняти готові булочки з духовки і відразу покрити глазур’ю.

Остудити булочки повністю і подавати до столу.

Смачного 😉

0 коментарів до “Гарбузові булочки з корицею”Додати →