Овочевий суп з квасолевими галушками

Овочевий суп з квасолевими галушками

Нам знадобиться:

  • квасоля – 1/2 скл. (125 мл)
  • вода – 50 мл. (в тісто)
  • борошно – 120 г
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 2 шт.
  • болгарський перець – 1 шт.
  • гриби – 200 г
  • соєвий соус – 2 ст. л.
  • картопля (велика) – 1 шт.
  • вода -1,5 л
  • сіль – за смаком
  • кріп
  • олія

Спосіб приготування:

Квасолю залити водою і залишити на кілька годин, можна на ніч. Потім змінити воду і відварити квасолю до готовності.

З квасолі зробити пюре.
У квасолеві пюре додати воду, сіль, борошно і замісити тісто. Тісто накрити і дати відпочити 20-30 хвилин.

Гриби відварити, охолодити і нарізати на невеликі шматочки. Цибулю очистити і нарізати не дуже дрібно, моркву – кружечками. Болгарський перець дрібно нарізати.

У сковорідку налити трохи олії, додати цибулю і злегка обсмажити.

Додати овочі, гриби, соєвий соус і обсмажити протягом 5 хвилин.

Нарізати картоплю на невеликі шматки.

Воду довести до кипіння, додати обсмажені овочі, гриби, картоплю, сіль і варити до готовності картоплі.

З квасоляного пюре сформувати ковбаску.

Нарізати на шматочки.

Галушки додати в суп і варити 4-5 хвилин, поки галушки не спливуть.

Коли галушки спливуть, значить суп готовий! Подавати з дрібно нарізаним кропом.

Рецепт овочевого супу з квасолевими галушками

Смачного 😉

0 коментарів до “Овочевий суп з квасолевими галушкамиДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *