Товук сай з рисом - рецепт

Товук сай з рисом

Нам знадобиться:

  • куряче філе – 250 г
  • болгарський перець (1/2 червоного і 1/2 жовтого) – 120 г
  • пекінська капуста (тверда частина) – 100 г
  • мед (рідкий) – 1 ст. л.
  • соєвий соус – 2 ст. л.
  • помідор – 100 г
  • томатна паста – 1 ст. л.
  • оливкова олія – 3 ст. л.
  • оцет – 1 ст. л.
  • вода – 50 мл
  • сіль, часник – за смаком
  • варений рис

Спосіб приготування:

Куряче філе промити, обсушити і нарізати смужками. Змішати його з медом і соєвим соусом (1 ст. л.).

Пекінську капусту (жорстку нижню частину) промити і нарізати скибочками.

Болгарський перець порізати на дольки.

Часник і помідори також нарізати.

Куряче філе обсмажити в оливковій олії на сильному вогні протягом 7 хвилин. Потім додати томатну пасту. Перемішати.

Додати пекінську капусту. Потім перець, помідори і часник. Перемішати, додати соєвий соус (1 ст. л.), оцет і воду. Тушкувати 10 хвилин.

Перед подачею Товук сай посипати зеленню. Подавати з рисом.

Товук сай з рисом - рецепт

Смачного 😉

0 коментарів до “Товук сай з рисомДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *