Американський пудинг Спунбред

Американський пудинг «Спунбред»

Нам знадобиться:

  • вода – 580 мл
  • кукурудзяне борошно – 140 г
  • сіль – 1/3 ч. л.
  • цукор – 2 ст.л.
  • родзинки – 1/2 скл.
  • молоко – 240 мл
  • яйця – 3 шт.
  • вершкове масло – 5 ст. л.
  • ванільний цукор – 1 пакетик

Спосіб приготування:

Доведіть до кипіння воду. 480 мл від загальної кількості окропу влийте в суміш з кукурудзяного борошна, солі і цукру. 100 мл окропу залийте промиті під проточною водою родзинки і залиште їх розпарюватись на 5-7 хвилин. Кукурудзяне борошно дуже ретельно перемішайте ложкою з окропом, щоб з суміші зникли грудочки і залиште в такому вигляді на 10 хвилин.

Додайте до набряклого кукурудзяного борошна розпарені родзинки, перемішайте тісто.

Тепер доведіть до кипіння молоко, теж влийте його в тісто і ретельно перемішайте.

Збийте тісто міксером з яйцями і розтопленим вершковим маслом.

Викладіть тісто для пудингу в змащену вершковим маслом форму середнього розміру, відправте пудинг в духовку, розігріту до 190 градусів, приблизно на пів години. Готовий пудинг трохи підрум’яниться і стане щільним. Перед подачею дайте пудингу трохи охолонути і розріжте його на порційні шматочки. Можна подавати з варенням, джемом, конфітюром.

Рецепт американського пудингу «Спунбред»

Смачного 😉

0 коментарів до “Американський пудинг «Спунбред»Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *