Овочевий суп з курячими кльоцками

Нам знадобиться:

  • курячий бульйон – 2 л (можна замінити водою)
  • куряче філе – 400 г
  • макарони – 200 г
  • морква – 1 шт.
  • молода капуста – 150-200 г
  • кабачок (невеликий) – 1 шт.
  • яйця – 1 шт.
  • зелень – за смаком
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Куряче філе нарізати невеликими шматочками, посолити, поперчити, додати 2-3 гілочки зелені і збити у блендері разом з яйцем.

Овочі помити та почистити.
Морква нарізати кружечками, капусту крупно нашаткувати, кабачок середніми шматочками.

Бульйон довести до кипіння і покласти в нього макарони, через 2-3 хвилини моркву. Потім за допомогою двох ложок з фаршу сформувати кльоцки і опустити їх в киплячий бульйон. Через 5-7 хвилин додати кабачок, а ще через 5 хвилин капусту. Після того, як капуста провариться близько 5 хвилин, додати зелень і можна вимикати вогонь. Суп не повинен сильно кипіти. За бажанням ви можете додати спеції. Такий суп смачний і в холодному вигляді.

рецепт овочевого супу з кльоцками

Смачного 😉

0 коментарів до “Овочевий суп з курячими кльоцкамиДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *