Нам знадобиться:
- біла квасоля – 250 г
- смалець – 2 ст. л.
- копчений бочок свинний – 500 г
- бульйон – 2 л
- морква – 4 шт.
- цибуля-порей – 2-4 шт.
- зелений солодкий перець – 1 шт.
- цибуля – 2 шт.
- корінь селери – 1 шт.
- чебрець
- лавровий лист
- сіль, перець
Спосіб приготування:
Замочіть квасолю на ніч.

Промийте квасолю холодною водою і дайте стекти зайвій рідині.

Нашинкуйте цибулю і цибулю-порей.

Дрібно наріжте свинний бочок.

Наріжте перець на невеликі шматки.

Моркву слід нарізати кубиками.

Очистіть селеру, і наріжте.

Розтопіть смалець у каструлі.

Додайте цибулю і обсмажте до прозорості.
Після цього додайте бочок і квасолю.

Влийте бульйон і варіть на середньому вогні.

В суп покладіть цибулю-порей і перець.

Також додайте моркву і корінь селери.

Приправте суп і продовжуйте варити до готовності близько години. При необхідності додайте ще води.

Квасолевий суп по-сербськи готовий!

Смачного 😉

0 коментарів до “Квасолевий суп по-сербськи”Додати →