Квасолевий суп по-сербськи

Квасолевий суп по-сербськи

Нам знадобиться:

  • біла квасоля – 250 г
  • смалець – 2 ст. л.
  • копчений бочок свинний – 500 г
  • бульйон – 2 л
  • морква – 4 шт.
  • цибуля-порей – 2-4 шт.
  • зелений солодкий перець – 1 шт.
  • цибуля – 2 шт.
  • корінь селери – 1 шт.
  • чебрець
  • лавровий лист
  • сіль, перець

Спосіб приготування:

Замочіть квасолю на ніч.

Промийте квасолю холодною водою і дайте стекти зайвій рідині.

Нашинкуйте цибулю і цибулю-порей.

Дрібно наріжте свинний бочок.

Наріжте перець на невеликі шматки.

Моркву слід нарізати кубиками.

Очистіть селеру, і наріжте.

Розтопіть смалець у каструлі.

Додайте цибулю і обсмажте до прозорості.
Після цього додайте бочок і квасолю.

Влийте бульйон і варіть на середньому вогні.

В суп покладіть цибулю-порей і перець.

Також додайте моркву і корінь селери.

Приправте суп і продовжуйте варити до готовності близько години. При необхідності додайте ще води.

Квасолевий суп по-сербськи готовий!

рецепт квасолевого супу по-сербськи

Смачного 😉

0 коментарів до “Квасолевий суп по-сербськиДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *