Гранатовий соус

Гранатовий соус

Нам знадобиться:

  • гранатовий сік – 100 мл
  • червоне вино – 100 мл
  • базилік – 1 ч. л.
  • крохмаль – 1 ч. л.
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

З граната вичавіть сік або використайте готовий, додайте в нього сіль, перець і базилік (свіжий або сухий). Розчиніть в червоному вині крохмаль.

Доведіть до кипіння сік зі спеціями, варіть 5 хвилин, потім процідіть, влийте цівкою вино з крохмалем і знову при помішуванні доведіть до закипання і загустіння соусу.

Гранатовий соус готовий!

рецепт гранатового соусу

Смачного 😉

0 коментарів до “Гранатовий соусДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *