Пана-кота з хурмою

Пана-кота з хурмою

Нам знадобиться:

  • хурма (велика) – 2 шт.
  • вершки (33 %) – 500 мл.
  • цукор – 120 г
  • вода – 1,5 скл.
  • желатин – 20 г
  • желе – 1 п.

Спосіб приготування:

Підготувати хурму: одну нарізати тонкими кружечками, другу почистити, нарізати довільно, змолоти в блендері.

Вилити вершки в сотейник, додати 100 г цукру, якщо є бажання, можна додати ваніль. Закип’ятити, помішуючи. Трохи охолодити.

Приготувати желатин, як написано на упаковці, розтопити, вилити в вершки, перемішати.

Половину вершків змішати з пюре з хурми.

У формочки вилити по 2 ст. л. маси з вершками і хурмою. Потім поставити в холодильник і приготувати желе, як написано на упаковці. Дістати формочки, викласти в них трохи желе (воно швидко застигає), потім скибочку хурми, знову желе, як застигне – хурму, желе, охолодити хвилинку.

Зверху вилити вершкову масу і поставити в холодильник на ніч.

рецепт пана-коти з хурмою

Смачного 😉

0 коментарів до “Пана-кота з хурмоюДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *