Морквяні котлети

Морквяні котлети

Нам знадобиться:

  • морква – 300 г
  • манка – 50 г
  • цибуля – 100 г
  • вода – 200 мл
  • паприка – 1 г
  • цукор – 2 г
  • сіль – за смаком
  • перець – за смаком
  • олія
  • панірувальні сухарі

Спосіб приготування:

У сотейнику розігріти олію і спасерувати цибулю і моркву до м’якості.

Додати воду і довести до кипіння.

Зняти з вогню і пробити блендером.

Додати манку, паприку, сіль і перець за смаком.

Тушкувати на малому вогні постійно помішуючи до набрякання манки. При необхідності додати цукор (якщо морква солодка, то цукор додавати не потрібно).

Дати морквяній масі охолонути і сформувати з неї кульки.

Обваляти в паніровці.

Сформувати котлети.

Обсмажити котлети на сковороді (щоб вони не прилипали, можна викласти їх на папір для випічки).

Поставити в розігріту до 170 ° С духовку на 4 хвилини.

Подавати можна з будь-яким гарніром.

котлети з моркви

Смачного 🙂

0 коментарів до “Морквяні котлетиДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *