Грінки зі шпротами

Грінки зі шпротами

Нам знадобиться:

  • шпроти – 160 г
  • чорний хліб (різаний)- 250 г
  • майонез – 100 г
  • часник – 1 зубчик
  • маринований огірок – 1-2 шт.
  • зелена цибуля – 10 г

Спосіб приготування:

Чорний різаний хліб порозрізати навпіл і обсмажити на сковороді.

Часник почистити, пропустити через часникодавку і перемішати з майонезом.

Кожну гріночку помастити зверху майонезом з часником.

На кожен шматочок викласти порізаний слайсами огірок, зверху рибку і цибулю.

Грінки зі шпротами готові!

Смачного 😉

0 коментарів до “Грінки зі шпротамиДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *