Куряче тандурі

Нам знадобиться:

  • 4 курячих бедра
  • 2 ч. л. коріандру
  • 1 ч. л. кмину
  • 2 цибулини
  • 3 зубчики часнику
  • 1 корінь імбиру (5 см)
  • 250 мл натурального йогурту (без наповнювача)
  • 1 лимон
  • 2 ст. л. оцту
  • 1 ч. л. паприки
  • карі
  • сіль за смаком

Спосіб приготування:

Зніміть шкіру з курки, наріжте шматками та зробіть на кожній надріз.

Почистіть часник та цибулю. Наріжте на невеликі шматочки.

Покладіть коріандр в сковорідку без олії і підігрійте на середньому вогні, допоки їх аромат повністю не розкриється. Заберіть з вогню і повторіть процедуру з кмином. Помістіть насіння у ступку і розітріть.

Вимийте лимон і натріть цедру на терці, стираючи лише жовтий шар.

Після цього, розріжте лимон навпіл і витисніть із нього сік.

Помістіть у блендер йогурт, цибулю, часник, корінь імбиру (розрізаний на 4 частини), цедру лимона, лимонний сік, оцет, паприку і карі.

Збийте всі інгредієнти до отримання однорідної маси.

Перекладіть суміш у глибоку миску, покладіть в неї шматки курки так, щоб соус повністю їх покривав.

Викладіть курку на форму, відкладіть залишок маринаду, він ще знадобиться.

Поставте у духовку, розігріту до 200 градусів і залиште на 25 хвилин.
Через 25 хвилин вийміть страву і за допомогою пензлика нанесіть трішки маринаду на курку. Залиште у духовці ще на 25 хв.

Куряче тандурі готове!

Куряче тандурі

Смачного 😉

0 коментарів до “Куряче тандуріДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *