Картопляні зрази з квасолею

Картопляні зрази з квасолею і цибулею

Нам знадобиться:

  • картопля, зварена в мундирі і почищена – 5 шт. – 650 г
  • цибуля – половина великої цибулини
  • квасоля варена – 125 г
  • борошно – 60 г
  • яйце куряче – 1 шт.
  • олія
  • сіль, перець

Для подачі:

  • цибуля – половина великої цибулини
  • олія – 2 ст. л.
  • зелень петрушки і кропу – по 1-2 гілочки

Спосіб приготування:

Картоплю пропустити через м’ясорубку, додати яйце, борошно, сіль, перець. Добре вимішати.

Вмочивши руки в борошно, зробити заготовки-колобки для зразів.

Цибулю дрібно порізати і обсмажити на 2-х ст. л. олії до рум’яності.

Прокрутити квасолю з цибулею через м’ясорубку. Посолити і поперчити.

З цієї маси зробити заготовки для серединки зраз за кількістю приготованих картопляних колобків.

З картопляного колобка зробити корж, покласти начинку і заліпити. Сформувати зрази у вигляді котлет.

Обсмажити зрази з двох сторін на олії на невеликому вогні.

Для подачі обсмажити на олії дрібно порізану цибулю до рум’яності. Перемішати з дрібно нарізаною зеленню кропу і петрушки. Покласти зверху на зрази.

рецепт картопляних зраз

Смачного 😉

0 коментарів до “Картопляні зрази з квасолею і цибулеюДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *