Нам знадобиться:
- картопля, зварена в мундирі і почищена – 5 шт. – 650 г
- цибуля – половина великої цибулини
- квасоля варена – 125 г
- борошно – 60 г
- яйце куряче – 1 шт.
- олія
- сіль, перець
Для подачі:
- цибуля – половина великої цибулини
- олія – 2 ст. л.
- зелень петрушки і кропу – по 1-2 гілочки
Спосіб приготування:
Картоплю пропустити через м’ясорубку, додати яйце, борошно, сіль, перець. Добре вимішати.

Вмочивши руки в борошно, зробити заготовки-колобки для зразів.

Цибулю дрібно порізати і обсмажити на 2-х ст. л. олії до рум’яності.

Прокрутити квасолю з цибулею через м’ясорубку. Посолити і поперчити.

З цієї маси зробити заготовки для серединки зраз за кількістю приготованих картопляних колобків.

З картопляного колобка зробити корж, покласти начинку і заліпити. Сформувати зрази у вигляді котлет.

Обсмажити зрази з двох сторін на олії на невеликому вогні.

Для подачі обсмажити на олії дрібно порізану цибулю до рум’яності. Перемішати з дрібно нарізаною зеленню кропу і петрушки. Покласти зверху на зрази.

Смачного 😉

0 коментарів до “Картопляні зрази з квасолею і цибулею”Додати →