Нам знадобиться:
- куряче філе – 2 шт.
- консервована кукурудза – 1 банка
- консервована червона квасоля – 1 банка
- зелений перець – 1 шт.
- помідори – 2 шт.
- цибуля – 1 шт.
- петрушка
- спеції
Для заправки:
- олія – 1/3 скл.
- оцет – 3 ст. л.
- гірчиця – 3 ст. л.
- мед (рідкий) – 2 ст. л.
- часник – 2 зубчики
- чебрець – 1/2 ч. л.
Спосіб приготування:
Філе промити і висушити, нарізати кубиками, посипати приправою. Покласти в холодильник на 60 хвилин, потім обсмажити.
Кукурудзу і червону квасолю процідити.
Зелений перець почистити, промити і нарізати великими кубиками. Помідори нарізати великими кубиками і злегка віджати сік. Цибулю почистити і нарізати кубиками.
Нарізати петрушку. Почистити і розчавити часник. Додати курку.
Для соусу змішати оцет, олію, гірчицю, рідкий мед, товчений часник і чебрець і залишити на 30 хвилин. У миску викладаємо курку, кукурудзу, червону квасолю, зелений перець, помідори, петрушку, цибулю і заливаємо соусом.
Смачного 😉
0 коментарів до “Салат з квасолею, куркою і кукурудзою”Додати →