Нам знадобиться:
- картопля
- яйце – 1 шт.
- сіль – за смаком
- вершкове масло
Для начинки:
- бекон шматочками
- сир моцарелла
- яйця перепилині
Спосіб приготування:
Відварити картоплю, воду злити. Зробити пюре з маслом і яйцем. Посолити. Пюре повинно бути густим, тоді в духовці буде добре тримати форму. Молоко не потрібно додавати.

Охолодити. Пюре викласти в кулінарний мішок з насадкою.

На пергаментному папері намалювати круги.

Папір перевернути на іншу сторону, круги в будь-якому випадку буде видно. Сформувати з картоплі гнізда, зробити дно.

На дно покласти бекон (його можна попередньо трішки підсмажити).

В кожне гніздо викласти потерту моцареллу. Зверху вибити по 1 перепилиному яйцю.

Випікати в духовці при 200°C до готовності (до легкої скоринки на картоплі).

Картопляні гнізда готові!

Смачного 😉

0 коментарів до “Картопляні гнізда”Додати →