Котлети з індички з кабачками

Котлети з індички з кабачками

Нам знадобиться:

  • фарш з індички – 750 г
  • кабачки – 300 г
  • цибуля – 1 шт. (100 г)
  • крохмаль кукурудзяний – 10 г
  • сухарі панірувальні – 3 ст. л.
  • чорний перець – 1/2 ч. л.
  • олія – 40 мл.
  • сіль – 1 ч. л.

Спосіб приготування:

Робимо фарш з індички або беремо готовий фарш.

До фаршу додайте натертий на дрібній тертці кабачок. Якщо берете цукіні, краще зрізати шкірку, щоб уникнути інтенсивного зеленуватого відтінку. У великих кабачків також видаляйте насіння.

Очищену цибулину наріжте якомога дрібніше або подрібніть разом з м’ясом (в м’ясорубці або блендері).

Додайте сіль і перець, ретельно перемішайте фарш. Якщо його консистенція буде занадто м’якою – можна додати 1 ст. л. крохмалю.

Столовою ложкою беріть фарш і формуйте акуратні котлети, обкачуйте їх в панірувальних сухарях.

Смажте котлети на середньому вогні в розігрітій сковороді з олією. Коли одна сторона підрум’яниться, переверніть котлети і накрийте кришкою, щоб довести до готовності.

Подавайте гарячими, гарнір і овочевий салат будуть доречні.

Котлети з індички з кабачками

Смачного 🙂

0 коментарів до “Котлети з індички з кабачкамиДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *