Каннеллоні з куркою і грибами

Каннеллоні з куркою і грибами

Нам знадобиться:

  • каннелоні – 8 шт.
  • курячий фарш – 400 г
  • цибуля – 1 шт.
  • вершки – 150 мл
  • сир – 70 г
  • печериці – 3 шт.
  • сіль, перець – за смаком
  • чебрець

Спосіб приготування:

Нарізати цибулю дрібними кубиками, а гриби невеликими шматками. Сир натріть на крупній тертці.

Закип’ятити воду в каструлі, посолити і закинути макарони. Варити 5-6 хвилин, до напівготовності. Злити окріп, а трубочки акуратно викласти в деко, змащене олією.

Обсмажити фарш з цибулею і чебрецем на сковороді з 2 ст. л. олії, приблизно 3-4 хвилини. Начинити трубочки.

Обсмажити печериці на розігрітій сковороді з олією, до золотистого кольору, приблизно 3-4 хвилини. Залити в сковорідку вершки, довести до кипіння, посолити, перемішати і зняти з вогню.

Фаршировані каннеллоні залити грибним соусом, посипати сиром і запікати в духовці, розігрітій до температури 180 градусів, протягом 10-12 хвилин.

Каннеллоні з куркою і грибами готові!

рецепт каннеллоні з куркою і грибами

Смачного 😉

0 коментарів до “Каннеллоні з куркою і грибамиДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *