Нам знадобиться:
- м’ясний бульйон (солений) – 2 скл.
- желатин – 20 г
- свіжий перець – 1 шт.
- маленька банка кукурудзи – 1 шт.
- шинка – 300 г (можна замінити на рибу, курку, м’ясо)
- яєчна шкаралупа – 10 шт.
- зелень
Спосіб приготування:
Підготуємо шкаралупу (її можна заготовити заздалегідь, у міру використання яєць). Для цього ретельно вимити яйця, зробити отвір з тупого боку яйця, вилити вміст (він нам не знадобиться для цієї страви), промити всередині. Висушити заготовки.
Замочити желатин на 10 хвилин. Підігріти його до повного розчинення (не кип’ятити), змішати з бульйоном. Процідити. Нарізати кубиками перець, шинку. Злити воду з кукурудзи.
Укласти все шарами. Залити бульйоном.
Поставити в холодильник для застигання. З застиглих яєць очистити шкаралупу як з варених. Прикрасити, подати як холодну закуску.
Смачного 😉
0 коментарів до “Яйця “Фаберже””Додати →