Яйця "Фаберже"

Яйця “Фаберже”

Нам знадобиться:

  • м’ясний бульйон (солений) – 2 скл.
  • желатин – 20 г
  • свіжий перець – 1 шт.
  • маленька банка кукурудзи – 1 шт.
  • шинка – 300 г (можна замінити на рибу, курку, м’ясо)
  • яєчна шкаралупа – 10 шт.
  • зелень

Спосіб приготування:

Підготуємо шкаралупу (її можна заготовити заздалегідь, у міру використання яєць). Для цього ретельно вимити яйця, зробити отвір з тупого боку яйця, вилити вміст (він нам не знадобиться для цієї страви), промити всередині. Висушити заготовки.

Замочити желатин на 10 хвилин. Підігріти його до повного розчинення (не кип’ятити), змішати з бульйоном. Процідити. Нарізати кубиками перець, шинку. Злити воду з кукурудзи.

Укласти все шарами. Залити бульйоном.

Поставити в холодильник для застигання. З застиглих яєць очистити шкаралупу як з варених. Прикрасити, подати як холодну закуску.

рецепт яєць "Фаберже"

Смачного 😉

0 коментарів до “Яйця “Фаберже”Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *