Нам знадобиться:
- червона капуста – 1 середній качан
- цибуля – 1 шт.
- перець чилі – 1 шт.
- часник – 1 зубчик
- апельсин – 1 шт.
- гранат – 1 шт.
- кінза – пару гілочок
- соєвий соус – 4 ст.л.
- оливкова олія – 2 ст.л.
- сіль, перець – за смаком
- кунжут – для подачі
Спосіб приготування:
Для початку підготуємо всі продукти – цибулю, часник і чилі дрібно порізати.
Капусту нашаткувати, прим’яти руками і залишити на хвилин 10.
Натерти цедру апельсина, м’якоть нарізати шматочками.
У казанку розігріти олію і підтушити цибулю, часник і чилі до м’якості. Додати капусту, перемішати, накрити кришкою і готувати 20 хвилин на мінімальному вогні.
Додати цедру апельсина, соєвий соус, сіль і перець за смаком і знову накрити кришкою. Готувати ще 10 хвилин.
Тим часом почистити гранат, зелень дрібно нарізати.
Готову капусту заправити зеленню, додати зерна граната, м’якоть апельсина, перемішати.
Викласти в порційні тарілки, присипати кунжутом і можна подавати до столу!
Смачного 😉
0 коментарів до “Тушкована червона капуста”Додати →