Цвітна капуста під хрусткою скоринкою

Цвітна капуста під хрусткою скоринкою

Нам знадобиться:

  • цвітна капуста – 1 качан (1-1,5 кг)
  • молоко – 500 мл
  • твердий сир – за смаком (чим більше – тим смачніше)
  • борошно – 1 ст. л.
  • вершкове масло – 50 г
  • сіль, перець – за смаком
  • мускатний горіх – за смаком

Спосіб приготування:

Підготувати цвітну капусту як зазвичай: кинути в киплячу підсолену воду, довести до кипіння і варити рівно 3 хвилини, не більше.

Зробити соус: на дуже маленькому вогні додати в масло ложку борошна, потім тепле молоко, сіль, спеції, можна сир.

Зверху – тертий сир і панірувальні сухарі.

Ставимо в духовку на 175 градусів, запікаємо до золотистої хрусткої скоринки.

що приготувати з цвітної капусти

Смачного 😉

0 коментарів до “Цвітна капуста під хрусткою скоринкоюДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *