Свинний рулет з сухофруктами

Свинний рулет з сухофруктами

Нам знадобиться:

  • свиняча грудинка зі шкіркою – 1 кг
  • чорнослив без кісточок – 50 г
  • курага – 50 г
  • чищені грецькі горіхи – 50 г
  • сіль
  • суміш перців (мелена)

Спосіб приготування:

На шкірці робимо гострим ножем надрізи 2 х 2 см. Курагу і чорнослив промиваємо і сушимо, потім ріжемо дрібними шматочками. Горіхи подрібнюємо качалкою. З солі та перцю робимо суміш і натираємо цією сумішшю м’ясо з двох сторін.

Викладаємо сухофрукти з горіхами на грудинку.

Скручуємо грудинку рулетом і обв’язуємо кулінарною ниткою.

Потім загортаємо в фольгу і поміщаємо на деко. Ставимо в духовку на 1,5 години при температурі 200 градусів. Щоб рулет зарум’янився, розрізаємо фольгу і запікаємо рулет відкритим 15-20 хвилин з одного боку, потім 15-20 хвилин з іншого.

Дамо рулету охолонути зав’язаним.

рулет зі свинини

Коли добре охолоне, знімемо нитки і ріжемо на шматочки.

рецепт свинного рулету

Смачного 😉

0 коментарів до “Свинний рулет з сухофруктамиДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *