Телятина, тушкована з морквою і горошком

Телятина, тушкована з морквою і горошком

Нам знадобиться:

  • телятина – 600 г
  • морква – 200 г (2-3 шт.)
  • зелений горошок – 150 г
  • цибуля – 2 шт.
  • вершкове масло – 40 г
  • сметана – 100 г
  • цукор – 0,5 ч. л.
  • половина лимона
  • борошно – 1 ст. л. з гіркою
  • сіль
  • перець
  • лавровий лист – 1 шт.

Спосіб приготування:

М’ясо нарізати шматочками, посипати щіпкою цукру, сіллю, перцем, полити лимонним соком і дати постояти йому 20 хвилин. Потім обкатати в борошні і смажити на вершковому маслі до рум’яності.

Порізати цибулю чверть кільцями. Моркву порізати товстими кружечками.

На дно каструлі покласти лавровий лист і порізану цибулю. Зверху викласти обсмажене м’ясо і моркву. Сковороду, в якій смажилося м’ясо, обполоснути склянкою теплої води і вилити її на м’ясо. Рідина повинна доходити до краю м’яса з морквою. Тушкувати на маленькому вогні 1 годину.

Додати зелений горошок і тушкувати ще 10 хвилин. Додати сметану, перемішати, посолити за смаком, тушкувати 10 хвилин. До м’яса можна відварити картоплю.

Телятина, тушкована з морквою і горошком готова!

Телятина, тушкована з морквою і горошком

Смачного 😉

0 коментарів до “Телятина, тушкована з морквою і горошкомДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *