Пісний капусняк

Пісний капусняк

Нам знадобиться:

  • тушена квашена капуста – 500 г (тушити на маленькому вогні з невеликої кількістю олії і води)
  • квасоля варена – 200 г (квасолю замочити, краще на ніч, потім відварити до готовності і злити воду)
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • олія – 3 ст. л.
  • білі гриби заморожені – 250 г (можна взяти 50 г сушених грибів, але тоді попередньо замочити)
  • картопля – 2 шт.
  • сіль, перець – за смаком
  • кріп, петрушка – за смаком

Спосіб приготування:

Гриби і картоплю залити 2,5 л води, довести до кипіння і варити на невеликому вогні 30 хвилин. Потім картоплю придушити товкачкою, але не до пюре, а просто 1-2 рази придавити.

Дрібно порізати цибулю і натерти на крупній тертці моркву. Обсмажити на розігрітій олії.

Додати в каструлю тушковану капусту і квасолю. Готувати 5-7 хвилин.

Додати обсмажені овочі і через 3 хвилини вимкнути вогонь. Посолити за смаком. Додати зелень. Дати капусняку настоятися 15-20 хвилин і подавати гарячим.

Пісний капусняк готовий!

рецепт пісного капусняка

Смачного 😉

0 коментарів до “Пісний капуснякДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *