Нам знадобиться:
- тушена квашена капуста – 500 г (тушити на маленькому вогні з невеликої кількістю олії і води)
- квасоля варена – 200 г (квасолю замочити, краще на ніч, потім відварити до готовності і злити воду)
- цибуля – 1 шт.
- морква – 1 шт.
- олія – 3 ст. л.
- білі гриби заморожені – 250 г (можна взяти 50 г сушених грибів, але тоді попередньо замочити)
- картопля – 2 шт.
- сіль, перець – за смаком
- кріп, петрушка – за смаком
Спосіб приготування:
Гриби і картоплю залити 2,5 л води, довести до кипіння і варити на невеликому вогні 30 хвилин. Потім картоплю придушити товкачкою, але не до пюре, а просто 1-2 рази придавити.
Дрібно порізати цибулю і натерти на крупній тертці моркву. Обсмажити на розігрітій олії.
Додати в каструлю тушковану капусту і квасолю. Готувати 5-7 хвилин.
Додати обсмажені овочі і через 3 хвилини вимкнути вогонь. Посолити за смаком. Додати зелень. Дати капусняку настоятися 15-20 хвилин і подавати гарячим.
Пісний капусняк готовий!
Смачного 😉
0 коментарів до “Пісний капусняк”Додати →