Нам знадобиться:
- червоний болгарський перець – 1 кг
- бринза – 300 г
- петрушка – невеликий пучок
- оливкова олія – 40 мл
- м’ята – невеликий пучок
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Червоний болгарський перець помити, обсушити і викласти на деко, змащене оливковою олією. Перець повинен бути м’ясистим і краще подовгастої форми. Духовку розігріти до 180 градусів. Поставити перці приблизно на 35-40 хвилин. Час від часу перевертати. В результаті печений перець повинен вийти м’яким, але не розвалюватись, боки мають бути злегка коричневі.
Печені перці вийняти з духовки, перекласти в ємність і щільно закрити кришкою. Дати їм охолонути. Це допоможе легко видалити шкірку з перцю.
Видалити з перців ніжку, насіння і акуратно зняти шкірку. Нарізати на смужки.
Приготувати начинку, для цього бринзу дрібно натерти на тертці.
У блендері подрібнити петрушку і м’яту. Кілька листочків м’яти необхідно залишити для прикраси.
Змішати сир, зелень, оливкову олію, сіль і перець.
Викласти на перці сирну начинку і скрутити в рулетики. Закріпити шпажками.
Рулетики з перцю прикрасьте листочками м’яти і подавайте до столу.
Смачного 😉
0 коментарів до “Рулетики з болгарського перцю”Додати →