Паштет з курячої печінки

Нам знадобиться:

  • печінка куряча – 700 г
  • коньяк – 30 мл
  • мелений чорний перець – ½ ч.л.
  • вершки 20-22% – 50 мл
  • вершкове масло – 150 г
  • цибуля – 1 шт.
  • сіль – за смаком

Спосіб приготування:

Курячу печінку потрібно промити, очистити від жилок, а потім обсушити і покласти на гарячу сковорідку з розтопленим вершковим маслом.

Обсмажити до світло-коричневого кольору, додати коньяк і готувати ще 2-3 хвилини. Посолити, поперчити за смаком.

Цибулю нарізати, як вам більше подобається, і злегка обсмажити на окремій сковорідці до золотистого кольору.

Печінку разом з цибулею і вершковим маслом прокрутити на м’ясорубці або перетерти  в блендері. Додати вершки і перемішати до однорідної консистенції.

Тепер потрібно надати паштету потрібну форму і охолодити. При подачі можна прикрасити паштет вершковим маслом. Можна намащувати його на хліб або на крекери.

Паштет з курячої печінки

Смачного;)

0 коментарів до “Паштет з курячої печінкиДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *