Нам знадобиться:
- печінка куряча – 700 г
- коньяк – 30 мл
- мелений чорний перець – ½ ч.л.
- вершки 20-22% – 50 мл
- вершкове масло – 150 г
- цибуля – 1 шт.
- сіль – за смаком
Спосіб приготування:
Курячу печінку потрібно промити, очистити від жилок, а потім обсушити і покласти на гарячу сковорідку з розтопленим вершковим маслом.
Обсмажити до світло-коричневого кольору, додати коньяк і готувати ще 2-3 хвилини. Посолити, поперчити за смаком.
Цибулю нарізати, як вам більше подобається, і злегка обсмажити на окремій сковорідці до золотистого кольору.
Печінку разом з цибулею і вершковим маслом прокрутити на м’ясорубці або перетерти в блендері. Додати вершки і перемішати до однорідної консистенції.
Тепер потрібно надати паштету потрібну форму і охолодити. При подачі можна прикрасити паштет вершковим маслом. Можна намащувати його на хліб або на крекери.
Смачного;)
0 коментарів до “Паштет з курячої печінки”Додати →