Тушкована капуста без олії

Тушкована капуста без олії

 Нам знадобиться:

  • капуста – 1/2 головки
  • морква – 1-2 шт.
  • томатна паста – 2 ст. л.
  • сіль, перець – за смаком
  • петрушка, кріп

Спосіб приготування:

Капусту тонко нашаткувати.

Моркву натерти на крупній тертці.
У сковорідку покласти моркву, налити трохи води і тушкувати близько 5 хвилин.

Потім додати капусту і тушкувати, періодично помішуючи, до готовності, близько 30-40 хвилин (при необхідності доливати трохи води).
За 5-10 хвилин до готовності капусту посолити і поперчити, додати томатну пасту.

рецепт тушкованої капусти без олії

Смачного 😉

0 коментарів до “Тушкована капуста без оліїДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *