Омлет з начинкою «по-турецьки»

Омлет з начинкою «по-турецьки»

Нам знадобиться:

  • яйце – 2 шт.
  • вода – 4 ст. л.
  • ковбаса варено-копчена (нарізана кубиком) – 1 ст. л.
  • помідор (нарізаний кубиком) – 1 ст. л.
  • оливки дрібно нарізані – 1 ст. л.
  • петрушка (дрібно нарізана) – 1 ст. л.
  • сир (натертий) – 2 ст. л.
  • олія – 1 ст. л.
  • сіль за смаком

Спосіб приготування:

Підготувати начинку (ковбаса, помідор, оливки, зелень і сир).

У миску розбити два яйця, влити 4 ст. л. води, додати сіль і перемішати все виделкою.

У невелику сковорідку влити 1 ст. л. олії, нагріти, потім, влити яєчну суміш. Як тільки краї у омлету схопилися і стали білими – викласти всю начинку на одну половину омлету.


Другою половиною омлету закрити начинку. Смажимо до рум’яного кольору знизу, потім, акуратно перевернути омлет на іншу сторону і смажити теж до рум’яного кольору.

Омлет з начинкою «по-турецьки» готовий!

Рецепт омлету з начинкою «по-турецьки»

Смачного 😉

0 коментарів до “Омлет з начинкою «по-турецьки»Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *