Курячі крильця барбекю

Курячі крильця барбекю

Нам знадобиться:

  • курячі крильця (без крайньої фаланги) – 3 кг (приблизно 40 шт.)
  • сіль – 2 ст. л. без верху
  • винний оцет – 5 ст. л.
  • паприка – 20 г
  • часник – 1 велика головка (розчавати кожен зубчик)
  • цибуля (велика) – 3 шт.
  • оливкова олія – 100 мл
  • суміш перців – 1 ч. л.
  • імбир мелений сухий – 2 ч. л. з верхом

Для соусу:

  • натуральний йогурт – 250 г
  • бринза/фета – 100 г
  • свіжа зелень – 1 пучок
  • часник – за смаком
  • чорний перець – за смаком

Спосіб приготування:

Маринувати для дачі або пікніка зручно в пакетах. Візьміть 3 великі пакети і вкладіть один в інший. Потім зав’яжіть пакет і рівномірно розподіліть крильця і маринад всередині.
Перед смаженням заберіть цибулю.

Якщо ви любите більш гострі крильця – додайте 1-2 ч. л. перцю. Винний оцет можна замінити лимонним соком.

Для приготування соусу перебийте всі необхідні інгредієнти в блендері.

Смачного 😉

0 коментарів до “Курячі крильця барбекюДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *