Чізкейк в яблуках

Чізкейк в яблуках

Нам знадобиться:

  • яблука – 4 шт.
  • сир філадельфія – 140 г
  • цукор – 40 г
  • ванільний цукор – 1 ч. л.
  • яйце – 1 шт.
  • кориця (мелена) – 1 ч. л.
  • подрібнене печиво – за смаком
  • грецькі горіхи – за смаком

Спосіб приготування:

Зрізати верхівки у яблук. Зробити надріз по колу.

Акуратно ложкою вишкребти м’якоть – вона не знадобиться.

Повинні вийти яблучні «стаканчики».

У мисці збити сир з цукром. Додати ванілін (або ванільний цукор), яйце, корицю і збити до гладкості.

На 2/3 заповнити кожне яблуко начинкою. Поставити яблука на деко (можна застелити пергаментом). Стежити, щоб вони один одного не торкалися. Запікати в духовці при 180 градусах 25-30 хвилин – до тих пір, поки начинка не підніметься до краю яблук.

Викласти на тарілку, остудити до кімнатної температури. Можна подавати охолодженими (остудити в холодильнику 2-3 години). При подачі посипати меленим печивом і прикрасити горішками.

рецепт чізкейку у яблуках

Смачного 😉

0 коментарів до “Чізкейк в яблукахДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *