Нам знадобиться:
- філе тріски – 1 шт.
- цукіні – 1 шт.
- в’ялені томати – 3-4 ст. л.
- оливкова олія – 3-4 ст. л.
- прованські трави – за смаком
- свіжий чебрець – за смаком
- сіль – за смаком
Спосіб приготування:
Помідори разом з олією перебити в блендері. Цукіні нарізати на тонкі смужки. Тріску нарізати на шматки зі стороною 2 см.

Викласти 4 скибочки цукіні хрест-навхрест.

В центр покласти пюре. Викласти шматочок тріски.
Знову покласти пюре і приправити травами.

Смужки цукіні переплести між собою.

Загорнути рибу у “конвертик” з цукіні.

Форму для випічки змастити олією і посипати прованськими травами. Зверху викласти готові конвертики. Посипати чебрецем.

Запікати в розігрітій до 170 °С духовці протягом 10-12 хвилин.

Смачного 😉

0 коментарів до ““Конвертики” з рибою”Додати →