Нам знадобиться:
- бекон – 5 шматочків
- перепелині яйця – 5 шт.
- хліб – 3 шматочки
- часник – 1 зубчик
- сир “Фета” – за смаком
- кріп – за смаком
- олія – для смаження
Спосіб приготування:
Для початку нарізаємо на невеликі шматочки хліб і обсмажуємо його з часником. Відварюємо яйця, очищаємо і нарізаємо на 2 частини.
Сир фета перемішуємо з дрібно нарізаним кропом.
Бекон розрізаємо на 2 частини.
Намащуємо фету з кропом на хліб.
На шпажку нанизуємо яйце і бекон.
Закріплюємо все на змащеному хлібі.
Смачного 😉
0 коментарів до “Канапе з беконом та сиром фета”Додати →