Нам знадобиться:
- бублики середнього розміру – 300 г.
- фарш – 300 м
- цибуля – 1 шт.
- сир твердий – 50 г.
- молоко або вода – 400 мл.
- яйця – 1 шт.
Спосіб приготування:
Замочіть бублики в молоці або воді на 30 хвилин.
Цибулю поріжте на маленькі кубики.
Додайте цибулю до фаршу, посоліть, поперчіть, додайте яйце та добре вимішайте.
Форму застеліть пергаментом та викладіть бублики.
Заповніть бублики фаршем.
Затріть їх твердим сиром, поставте у попередньо розігріту до 180 °С духовку і випікайте 15-20 хвилин.
Смачного! 😉
0 коментарів до “Фаршировані бублики”Додати →