Домашня шаурма з куркою

Домашня шаурма з куркою

Нам знадобиться:

  • курячі бедра без кістки – 300 г
  • помідор – 1 шт.
  • огірок – 1 шт.
  • болгарський перець – 1/2 шт.
  • пекінська капуста – 4 листки
  • листя салату – 1 пуч.
  • пшеничні коржики або лаваш – 3 шт.
  • сметана – 4 ст. л.
  • майонез – 2 ст. л.
  • паприка – 1/2 ч. л.
  • куркума – 1/2 ч. л.
  • часник – 3 зуб.
  • хмелі-сунелі – 1/2 ч. л.
  • оливкова олія – 3 ст. л.
  • соєвий соус – за смаком
  • сіль – за смаком

Спосіб приготування:

Курку, очищену від шкіри і кісток, помити, обсушити і викласти в миску. Додати сіль, хмелі-сунелі і оливкову олію. Перемішати і залишити маринуватись на 10-15 хвилин. Потім курку обсмажити на розігрітій сковороді до рум’яної скоринки. Накрити кришкою і тушкувати 15 хвилин до повної готовності.

Всі овочі помити і нарізати на невеликі кубики. Посолити і перемішати.

Для приготування соусу – змішати в мисці сметану, майонез, паприку, куркуму і часник.

Перемішати соус і дати настоятись 5 хвилин.

В центрі лаваша викласти свіжі листки салату. Змастити їх соусом.

Далі на салат викласти овочі в один шар, зверху додати ще трохи соусу.

Наступний шар – курка. І знову соус.

Акуратно загорнути лаваш в рулет, загинаючи низ. Обсмажити готову шаурму на сухій сковорідці по 1 хвилині з кожної сторони. Загорнути низ лаваша в папір або салфетку.

рецепт домашньої шаурми з куркою

Смачного 😉

0 коментарів до “Домашня шаурма з куркоюДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *