Нам знадобиться:
- чіабатта – 3-4 шматочки
- майонез (домашній) – 10 г
- яйця (варені) – 2 шт.
- зелена цибуля – 3 г
- печінка тріски – 20 г
- яєчний жовток – 2 шт.
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Почати варто з низькотемпературного жовтка: сирий яєчний жовток закрутити в харчову плівку у вигляді мішечка і поставити в морозилку на 12 годин, потім на 2 години перекласти в холодильник. Підготувати інші інгредієнти.
Приготувати мус: зварені яйця нарізати і покласти в чашу блендера.
Туди ж додати нарізану зелену цибулю, домашній майонез, сіль і перець за смаком.
Збити до однорідності.
Перекласти мус з яйця в кондитерський мішок. Скибочки чіабатти обсмажити на розпеченій сковороді-гриль з двох сторін.
Нанести мус на скибочки чіабатти.
Зверху викласти нарізану шматочками печінку тріски і низькотемпературний жовток.
Посипати чорною сіллю, прикрасити зеленню і подавати до столу.
Смачного 😉
Дуже смачно! Печінку тріски замінила тунцем, всім дуже сподобалось.