Запіканка з кабачків і картоплі

Запіканка з кабачків і картоплі

Нам знадобиться:

  • картопля – 200 г
  • кабачок – 220 г
  • цибуля – 120 шт.
  • часник – 2 зуб.
  • яйця – 1 шт.
  • вершкове масло – 10 г
  • манна крупа – 1 ст. л.
  • мелена паприка – 1/2 ч. л.
  • майоран – 1 ч. л.
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Очищену картоплю потерти на тертці та викласти у глибоку миску.

Відрізати хвостики кабачка, натерти його таким самим чином. (Якщо кабачок не молодий, то очистити його від шкірки і насіння). Додати до картоплі.

Далі додати дрібно нарізану цибулю.

Вибити куряче яйце, посолити, поперчити, додати паприку і сушений майоран. Перемішати і попробувати на смак. Коригуйте смак за бажанням.

Форму змастити вершковим маслом. Присипати манкою по всьому дну і бортах.
Викладіть натерті овочі, розрівняйте лопаткою. За бажанням можна посипати тертим сиром.

Випікати у духовці, розігрітій до температури 180-190 градусів, протягом 50-60 хвилин до рум’яної скоринки.

Готову запіканку з кабачків і картоплі подавати теплою зі сметаною, або соусом.

Рецепт запіканки з кабачків і картоплі

Смачного 😉

0 коментарів до “Запіканка з кабачків і картопліДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *