Гострий соус "Чилі"

Гострий соус “Чилі”

Нам знадобиться:

  • перець чилі – 200 г
  • сіль – 1 ч. л. (без гірки)
  • олія – 1 ст. л.
  • крохмал – 1 ч. л.
  • невеличка головка часнику – 1 шт.
  • цукор – 1 ст. л. (без гірки)
  • яблучний оцет – 2 ст. л.

Спосіб приготування:

З чилі відрізаємо зелену верхівку, нарізаємо на шматочки і разом з часником відправляємо в чашу блендера (насіння з перцю не видаляємо).

Перемелюємо в пюре і перекладаємо в каструльку.

Додаємо сіль, цукор, крохмал, олію і оцет і ставимо на невеликий вогонь на плиту. Варимо до закипання, знімаємо з вогню і охолоджуємо на крижаній бані.

рецепт гострого соусу "Чилі"

Соус виходить дуже гострий. Ідеально підходить до м’ясних страв. Любителі “гострого” обов’язково оцінять цей соус.

Смачного 😉

0 коментарів до “Гострий соус “Чилі”Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *