Вівсяні маффіни з яблуками

Вівсяні маффіни з яблуками

Нам знадобиться:

  • вівсянка – 3/4 скл.
  • борошно – 1/2 скл.
  • розпушувач – 1 пакетик
  • яблука – 1 середнього розміру або 2 маленьких
  • вода (холодна) – 4 ст. л.
  • цукор – 1 ст. л. з гіркою
  • олія – 1,5 ст. л.
  • яйця – 2 шт.
  • ванілін – 1 пакетик
  • кориця – за смаком
  • щіпка солі

Спосіб приготування:

У глибокій мисці змішати вівсянку, борошно, розпушувач, ванілін, сіль та корицю.

Додати воду, цукор, олію та яйця.

Перемішати, залишити на декілька хвилин, щоб вівсянка набухла.

Яблука помити і почистити.

Порізати їх на маленькі шматочки.

Вмішати яблука в тісто. Всі інгредієнти повинні вийти вологі. Якщо ні – додати ще 1 столову ложку води.

Форму для маффінів застелити паперовими формочками (можна використовувати силіконові формочки). Заповнити формочки тістом. З даної кількості інгредієнтів виходить 9 маффінів.

Випікати приблизно 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Зверху маффіни повинні підрум’янитись.

Подавати в теплому вигляді, або в холодному. І так, і так – дуже смачно.

Ось так маффіни виглядають у розрізі.

як приготувати вівсяні маффіни з яблуками

Смачного 😉

0 коментарів до “Вівсяні маффіни з яблукамиДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *