Поркетта зі скумбрії

Поркетта зі скумбрії

Нам знадобиться:

  • філе свіжої скумбрії – 6 шт.
  • копчений бекон – 50 г
  • часник – великий зубчик
  • цедра лимона
  • суміш спецій (розмарин, насіння фенхелю, петрушка) – 50 г
  • сіль, перець – за смаком
  • оливкова олія

Спосіб приготування:

Відділити філе скумбрії, видалити кісточки.

Дрібно посікти одночасно часник, цедру лимона, насіння фенхелю, свіжі листочки розмарину і петрушки, перетворивши в однорідну суміш. Кожне філе змастити олією з обох сторін, посолити і поперчити з боку м’яса. Обваляти рибу з обох сторін в ароматній суміші. Загорнути кожне філе м’ясом всередину і обернути скибочками бекону, закріпивши конструкцію мокрою зубочисткою. При бажанні в центр кожного рулетика додати краплю оливкової олії.

Запікати в духовці при 180 градусах 15 хвилин.

Подавати рибу після того, як вона трішки пристигне, тому що саме в теплому вигляді найбільш яскраво проявиться специфічний поркеттий смак.

рецепт поркетти зі скумбрії

Смачного 😉

0 коментарів до “Поркетта зі скумбріїДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *