Вівсяне печиво

Вівсяне печиво

Нам знадобиться:

  • вівсяні пластівці – 250 г
  • цукор – 200 г
  • борошно пшеничне – 200 г
  • вершкове масло – 250 г
  • сода харчова – 1 ч. л.
  • мед – 2 ст. л.
  • яйця – 2 шт.

Спосіб приготування:

У зручній мисці з’єднуємо всі сухі інгредієнти: борошно, вівсяні пластівці, цукор, соду і добре все перемішуємо.

Вершкове масло або маргарин розтоплюємо на малому вогні або в мікрохвильовій печі.

Поки вершкове масло розтоплюється, до сухих інгредієнтів додаємо мед і 2 яйця, знову розмішуємо.

В кінці додаємо розтоплене вершкове масло.

За допомогою лопатки замішуємо тісто і даємо йому постояти 20-30 хвилин (не обов’язково).

За допомогою столової ложки викладаємо однакові порції тіста на деко, заздалегідь застелене пергаментом, залишаючи між печивом досить великий проміжок.

Випікаємо в духовці, заздалегідь розігрітій до 180 градусів протягом 15 хвилин.

Вівсяне печиво готове!

Перед подачею печиво повинно повністю охолонути.

Смачного 😉

0 коментарів до “Вівсяне печивоДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *