Суп з реберцями “Кавказький”

Нам знадобиться:

  • ребра свинні – 500-700 г
  • перець – 5-6 шт.
  • цибуля – 3 шт.
  • баклажани – 3 шт.
  • помідори – 1 кг
  • картопля – 4 шт.
  • часник – 1 гол.
  • олія – 50 г
  • гострий перець – за смаком
  • базилік, петрушка – за смаком
  • сіль, спеції – за смаком

Спосіб приготування:

На сковорідці, або в чавунній каструлі підсмажуємо порізані реберця до злегка золотистого кольору.

Солодкий перець нарізаємо на великі шматки.

Перекладаємо підсмажені реберця в каструлю, в якій будемо варити суп. Додаємо лавровий лист і перець-горошком.

Нарізаємо цибулю і баклажани (вимочувати їх не обов’язково). Обсмажуємо овочі (перець, цибуля, баклажани) до легкої золотавості.

Разом з овочами обсмажуємо нарізану картоплю. Туди ж додаємо подрібнений часник.

Помідори збиваємо в блендері або тремо на тертці. Помідоровій масі даємо закипіти, можна злегка підсолити і додати води (в залежності якої консистенції ви любите суп).

Коли картопля буде майже готова, всі овочі перекладаємо у каструлю до реберець. Все перемішуємо і заливаємо томатами. Варимо суп до готовності (приблизно 20 хв).

В суп додаємо улюблені спеції, сіль. Дрібно нарізаємо базилік і петрушку. Додаємо до супу перед виключенням.

Суп з реберцями Кавказький готовий! Якщо він здасться вам густуватим, можна сміливо ще збити помідори, прокип’ятити і залити всю масу.

Смачного 😉

0 коментарів до “Суп з реберцями “Кавказький”Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *