Відкритий пиріг з яблуками та сливами

Відкритий пиріг з яблуками та сливами

Нам знадобиться:

  • борошно – 100-120 г
  • цукор – 100 г
  • масло – 100 г
  • яйця – 2 шт.
  • розпушувач – 1/2 ч. л.
  • сіль – дрібка
  • яблука і сливи
  • сік 1 лимона
  • цукрова пудра – 100-150 г

Спосіб приготування:

Сливи помити та вийняти кісточки.

Яблука нарізати на дольки і збризнути лимонним соком, щоб не потемніли.

Змішуємо масло, цукор, жовтки і розпушувач, розтираємо.

Додати борошно і перемішати.

Білки з дрібкою солі збити до стійкої піни. Додати їх до тіста.

Все акуратно перемішати. У змащену олією форму викласти тісто.

Зверху розкласти фрукти. Поставити у розігріту до 200 градусів духовку на 25-35 хвилин.

Вийняти і охолодити.

Тим часом сік лимона змішати з цукровою пудрою, має вийти тягучий сироп.

Вилити сироп зверху на пиріг, розмастити по всій поверхні.

Відкритий пиріг з яблуками та сливами готовий!

рецепт відкритого пирога з яблуками і сливамирецепт відкритого пирога з яблуками і сливами

Смачного 😉

0 коментарів до “Відкритий пиріг з яблуками та сливамиДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *